ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ

Θες να διαβάσεις την δική μας;

Περίμενε πρώτα θα σου πούμε τις αξίες μας.

Oι Αξίες μας είναι το σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας. Χρησιμεύουν ως πυξίδα για τις δράσεις μας, δίνοντας τις βασικότερες κατευθύνσεις για το πως θα συνεργαζόμαστε και θα λειτουργούμε ως προς τους πελάτες μας, την ομάδα, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες.

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΞΙΕΣ

Υπεύθυνη λειτουργία

Διαρκής μας επιδίωξη είναι όλες μας οι ενέργειες να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και υψηλό επιχειρηματικό μας ήθος ώστε να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών και όλων των συνεργατών μας. Επειδή πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο θεμέλιο μιας επιχείρησης είναι η φήμη της για την αξιοπιστία , την ηθική και την ακεραιότητά της υλοποιούμε τις αποφάσεις μας και κρατάμε τις δεσμεύσεις μας.

Συνεχής στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών

Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας φιλικά στο χρήση και το περιβάλλον. Παρακολουθούμε, κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταλλασσόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Σχέση ευθύνης με το περιβάλλον

Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερα για τους πελάτες μας με όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση πόρων και ενέργειας.

Μπράβο, σωστή επιλογή που θες να μάθεις την ιστορία μας, λοιπόν....μια φορά και ένα καιρο......Πρίν 18 χρόνια ο Παναγιώτης

και ο Αλέξανδρος Καλαποθάκης

είχαν την πρώτη επαφή στον τομέα της επιδιόρθωσης υποδημάτων για λόγους βιοπορισμού.(να σου πούμε την αλήθεια; δεν ήταν αυτό που θέλαμε να κάνουμε, είμασταν νέοι, ξέρεις, σολάκια και τακουνάκια ,όχι θέλαμε κάτι πιό glamour…..αλλά δεν έγινε, πρόσεξε όμως την συνέχεια!!).

Ένα μικρό μαγαζάκι στην Νίκαια, ήταν η αρχή, παραδοσιακό Τσαγκαράδικο. Γίναμε γρήγορα αγαπητοί, και αποκτήσαμε καλή φήμη, προσέχαμε τούς πελάτες μάς!

Δεν πέρασε πολύς καιρός και το δεύτερο κατάστημα στον Κορυδαλλό ήταν γεγονός, ήμασταν πολύ χαρούμενοι, συνεχίσαμε με την ίδια όρεξη!

Τώρα είχαμε μάθει τι φέρνει την επιτυχία και απλά συνεχίσαμε……..ώσπου το 2007 είχαμε την χαρά να εγκαινιάσουμε το τρίτο κατάστημα μάς στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Ενώ όλα ξεκίνησαν για λόγους βιοπορισμού τώρα είχαμε φτάσει στο σημείο να αγαπήσουμε την δουλειά μάς! Όταν αγαπάς αυτό πού κάνεις φαίνεται, έχει άμεσο αντίκτυπο στον πελάτη.

Δεν το κρύβουμε οι πελάτες μας, μας αγαπάνε, είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά μάς.

Δίνουμε “ζωή” στα αγαπημένα τους ζευγάρια παπούτσια και όχι μόνο, μπουφάν, τσάντες και οτιδήποτε δερμάτινο. Σεβόμαστε την περιουσία τού πελάτη, δεν πρέπει κάτι να είναι ακριβό για να θεωρείται περιουσία, είναι το απόκτημα τού, πλήρωσε για να το αποκτήσει, και εμείς αφιερώνουμε χρόνο για να το χρησιμοποιήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Ο αδελφός μου ο Αλέξανδρος μικρότερος σε ηλικία αλλά πιο φιλόδοξος, είχε την ιδέα να φτιάξουμε μερικά σανδάλια για εμάς και τους συγγενείς μάς, ίσως και για κάποιον φίλο. Ως αποτέλεσμα τούς άρεσαν πολύ!!!

Modern Greek Sandals 2017

Δες τα πρώτα μας σανδάλια, κομμένα με φαλτσέτα και κολλημένα στο χέρι χωρίς κανένα μηχάνημα. Το δέρμα ότι περίσσευε από την δουλειά μας.

Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να επιδιώξουμε μια αρχή στην κατασκευή σανδαλιού

Με όνομα MODERN GREEK SANDALS το έτος 2017

Εργαστήριο Χειροποίητων Σανδαλιών

Είναι ωραίο να σχεδιάζεις και να δημιουργείς και αυτό να αρέσει στους άλλους.

Με τον ίδιο σεβασμό στον πελάτη όπως τα προηγούμενα χρόνια ήρθε η ώρα να πάρει από εμάς όχι το επιδιορθωμένο ζευγάρι παπούτσια ή γόβες αλλά κάτι καινούργιο, ένα δικό μάς μικρό δημιούργημα, με τα καλύτερα υλικά. Επιλέξαμε την ονομασία Modern Greek Sandals. Θα είναι μοντέρνα και Ελληνικά, στόχος μάς το σανδάλι να ομορφαίνει το πόδι και να μην κουράζει.

Στο τέλος του 2019 ήρθε ιδέα τσάντα Δέρμα και ξύλο

Η παραγωγή γίνεται, στο εργαστήριο μας. Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια χειροποίητα άρα και πολύτιμα. Δεν θα δεις κάποιον άλλον να κρατάει την τσάντα σου, θα είναι κάτι ξεχωριστό για σένα και φυσικά λόγω της ποιότητας των υλικών και της κατασκευής θα την έχεις για πολύ καιρό μαζί σου. Δέρμα και ξύλο. Θέλει ακρίβεια και σωστό χειρισμό για να είναι το αποτέλεσμα ωραίο. Αυτό είναι που με γοητεύει πάνω απ’ όλα…

“...Αυτό είναι που με γοητεύει πάνω απ' όλα..."

Πρέπει ο κόσμος να αρχίσει να ψωνίζει ενσυνείδητα, να δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Να μάθει να ρωτάει: ποιος και πώς έφτιαξε αυτό το παπούτσι, αυτή την τσάντα;

2020 Νοέμβριος Καθώς οι καιροί αλλάζουν, ο χρόνος έχει λιγοστέψει για όλους μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει στην ζωή μας, πλέον μας αρέσει να ψωνίζουμε ιντερνετικά, να κοιτάμε την βιτρίνα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στο smartphone ή στο tablet μας καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ μας πίνοντας έναν απολαυστικό espresso….ναι έτσι επιλέγουν πολλοί τα ψώνια τους σήμερα!2020 Νοέμβριος Καθώς οι καιροί αλλάζουν, ο χρόνος έχει λιγοστέψει για όλους μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει στην ζωή μας, πλέον μας αρέσει να ψωνίζουμε ιντερνετικά, να κοιτάμε την βιτρίνα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στο smartphone ή στο tablet μας καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ μας πίνοντας έναν απολαυστικό espresso….ναι έτσι επιλέγουν πολλοί τα ψώνια τους σήμερα!

Και επειδή αυτό που θέλει ο πελάτης είναι προτεραιότητα μας, σας καλωσορίζουμε στο νέο e-shop μας

Στο καινούριο μας κατάστημα θα βρείτε τα πάντα για την συντήρηση των αγαπημένων σας δερμάτινων ειδών, αλλαγές σόλας vibram στα καθημερινά, trekking, ορειβατικά και κυνηγετικά σας παπούτσια.

Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να σου πω... ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε η κορυφαία Ελληνική εταιρεία σανδαλιών, τσαντών και προϊόντων συντήρησης δερμάτινων ειδών στην Ελλάδα.

Να μας εκτιμούν για τις επιχειρηματικές μας αρχές και την υπεύθυνη λειτουργία μας.

Να επιλέγουν τα προϊόντα μας για την καινοτομία τους και την υψηλή τους ποιότητα.

Να συμβάλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη, να συνεισφέρουμε στην ελληνική οικονομία και το κοινωνικό σύνολο.

Η ιστορία κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική, η αξία του κάθε ανθρώπου είναι ανεκτίμητη. Και ‘μεις σίγουρα δεν είμαστε οι τυπικοί εργοδότες. Μας αρέσει το καινούριο, οι προκλήσεις, έχουμε φιλοδοξίες. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο. Γιατί άλλωστε να μοιάσουμε σε άλλους;

Αυτά έγιναν σε γενικές γραμμές από την αρχή έως τώρα. Όπως συμβαίνει με όλες τις όμορφες ιστορίες, τα καλά δε σταματούν εδώ. Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ‘δίψα’ για νέες δημιουργίες και περαιτέρω εξέλιξη.