Αποστολές εντός Ελλάδας

 

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “ACScourier” και η παράδοση γίνεται σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες.                                           Σε Όλα τα χειροποίητα προϊόντα η παράδοση γίνεται σε 4 – 6 εργάσιμες μέρες.

 

*Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί  σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε  τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα παραγγελίας.

 

Αποστολές στην Κύπρο

 

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “kronos express” Για αεροπορική αποστολή Σε 3 εργάσιμες ημέρες παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη . και για  αποστολή με πλοίο σε 5-6 εργάσιμες ημέρες παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη σας.

 

Για αποστολές στην Κύπρο δεν δίνεται η επιλογή της αντικαταβολής,θα πρέπει πρώτα να έχει καταβληθεί το ποσό σε ένα απ τους λογαριασμούς της εταιρίας,με κατάθεση η με πιστωτική κάρτα η μέσω Paypal.

 

*Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε  τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα παραγγελίας.

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

 

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος “dermatoslife.gr” αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

 

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται  από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16:30 μ.μ. εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Σε Όλα τα χειροποίητα προϊόντα η παράδοση γίνεται σε 4 – 6 εργάσιμες μέρες.

 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών  είναι συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες.Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της “ACScourier (δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση γίνεται εντός 3-4 εργάσιμων ημερών.

 

*Διευκρινήσεις: 

 Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-email ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.