Αποστολή εντός Ελλάδας

 

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα  30€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των  30€ είναι 3,00€ ανά αποστολή.

 

Αποστολές στην Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο δεν δίνεται η επιλογή της αντικαταβολής, θα πρέπει πρώτα να έχει καταβληθεί το ποσό σε ένα απ’τους λογαριασμούς της εταιρίας η μέσω Paypal. τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι  €9.50  για αεροπορική αποστολή. και €6.50 για Ακτοπλοϊκή. .για αγορές πάνω από 150€ τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι δωρεάν.

 

*Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

 

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Η Πληρωμή με Αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας και η εξόφληση γίνεται με μετρητά όταν παραλάβετε το προϊόν (αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας) στον εκπρόσωπο της εταιρείας  ACScourier

 

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

*Διευκρινήσεις:

 

Η επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 3,00€ ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

 

*Η πληρωμή με Αντικαταβολή είναι μόνο για Ελλάδα.

 

Πληρωμή με PayPal

 

Το PayPal είναι μία ONLINE υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Η εταιρεία που το λειτουργεί είναι η ίδια που έχει και το eBay, γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότερες αγοραπωλησίες στο eBay εξοφλούνται μέσω PayPal.

 

Γιατί είναι ασφαλές το PayPal?
Διότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας μας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Ακόμα όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι κανένας ιδιοφυής χάκερ δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών.

 

Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

 

Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό .Στην περίπτωση αυτή,πρέπει να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email ( info@dermatoslife.gr)  το καταθετήριο της τράπεζας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής”  εώς ότου επιβεβαιωθεί από το αρμόδιο τμήμα λογιστηρίου μας, η κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

ALPHABANK:

Αριθμός λογαριασμού: 233.00.2786.001917

IBAN: GR68 0140 2330 2330 0278 6001 917

Κάτοχος: ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αριθμός λογαριασμού: 488/607033-079IBAN: GR9001104880000048860703379

Κάτοχος: ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας 

Hdermatoslife.grσε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σας παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω  πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard.

Aσφάλεια Συναλλαγών

Hdermatoslife.grέχει ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, μέσω Paypal, μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ e-Simplify” της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση . Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.